Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Szénhidrátcsökkentett csigák

Szénhidrátcsökkentett csigák

Pataki Andrea a szénhidrátcsökkentett lisztkeveréket használva készített mákos, kakaós és fahéjas csigákat. Szuper finom és puha csigák születtek! Köszönjük a receptet!

Hozzávalók:

Elkészítés:

A lisztet a 140 gramm édesítőt a meleg vizet a citrom levét és héját egy csipet sóval elkeverjük, majd összegyúrjuk. Picit pihentetjük, majd lisztezett deszkán kinyújtjuk. A mákot a kakaóport és a fahéjat külön külön édesítővel elkeverjük. A kinyújtott tésztára felkenjük a töltelékeket majd feltekerjük és felszeleteljük. Nekem ebből az adagból 26 db csigám lett. Minden csigát picit olaj spray-vel lefújunk. Sütőpapíron sütjük, míg meg nem sül. Sütője válogatja, nekem hagyományos sütőben, kis lángon 30 perc elég volt.

Szénhidrátcsökkentett csigák

Szénhidrátcsökkentett csigák

Jó étvágyat!

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.