Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Zöldborsókrémes nokedli

Zöldborsókrémes nokedli

Hozzávalók 2 adaghoz:

A nokedlihez:

A krémhez:

  • 190 g mirelit zöldborsó
  • 3 gerezd fokhagyma (tisztítva 9 g)
  • Himalája só
  • őrölt fehérbors
  • őrölt szerecsendió

Elkészítés:

Nokedli:

Keverjük össze a hozzávalókat és nokedli szaggatóval szaggassuk lobogó vízbe. Főzzük addig, amíg fel nem jönnek a víz tetejére (körülbelül 1 perc). Szűrjük le, majd hideg vízzel öblítsük át.

Krém:

Pároljuk meg a borsót, majd turmixoljuk péppé a fokhagymával és a fűszerekkel. Ha szükséges hígítsuk vízzel.

Zöldborsókrémes nokedli

1 adag átlagos tápértéke: 399 kcal, 2,1 g zsír, 61,4 g szénhidrát, 12,7 g rost, 12,2 g fehérje

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Jó étvágyat kívánok!

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.