Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Amit a hüvelyes tésztákról tudni kell...

Amit a hüvelyes tésztákról tudni kell...

Új termékeink, az Easy Pasta hüvelyes tésztái a te szívedet is el fogják rabolni, ha meg tudod mennyi szuper tulajdonságot rejtettünk el egyetlen zacskóban:

GyorsGyors

Te is szívesen fogyasztanál hüvelyeseket, de nincs időd órákig áztatni és főzni őket? Nos, Easy Pastáink töredék idő alatt készülnek el az alapanyagul szolgáló száraz hüvelyesekhez képest (csicseriborsó, vöröslencse és a feketebab), mégis ugyanazokkal a kiváló tulajdonságokkal bírnak. Forrástól nem több, mint körülbelül 4-5 perc alatt elkészülnek, ráadásul ugyanolyan állaguk lesz, mint a búza-alapú tésztáknak.

egyszerűPofon egyszerű 

az elkészítésük. Mégis hihetetlenül összetett és tápanyagdús ételek kiegészítője lehet. Nincs más dolgod, mint lobogó sós vízbe beledobni a kívánt mennyiséget és pár percen belül már szűrheted is le és tálalhatod kedvenc szószoddal. 

VegánVegán

Teljesen növényi alapúak, tejet és tojást sem tartalmaznak. Állagukat az útifűmaghéj biztosítja, mely szintén kiváló tulajdonságokkal bír: megfelelő folyadékmennyiség fogyasztása mellett akár serkentheti az emésztést.

GluténmentesGluténmentes

Szigorúan gluténmentes termékek, gondos ellenőrzés és folyamatos vizsgálatok biztosítják a kiváló minőségű, tiszta alapanyagokat. 

egészségesRendkívül egészséges 

A hüvelyeseknek kiemelkedően magas a vitamin, ásványi anyag és antioxidáns tartalmuk, valamint koleszterin és vérnyomás csökkentő hatásuk is lehet.

 

fehérjedúsFehérjedús

A hüvelyesek a legjobb növényi alapú fehérjeforrásaink között vannak. 100 g Easy Pasta körülbelül 20 % fehérjét tartalmaz, mely a húsmentes ételek között kiemelkedően magas érték.

Segíti az emésztéstSegítheti az emésztést 

Élelmi rost források, aminek köszönhetően segíthetik az emésztést és a bélrendszer helyes működését. Fogyasztásuk hosszútávú teltségérzetet biztosíthat.

finomFinom és izgalmas

Csak a fantáziád szabhat határt annak, hogyan készíted el őket. Kiváló alapanyagok, melyek ízletesek, mégis visszafogottak annyira, hogy kiválóan alkalmazkodjanak bármilyen ételhez. Legyen az egy ízletes és friss tésztasaláta szezonális zöldségekkel, vagy egy olaszos tésztaétel friss paradicsommal és bazsalikommal, vagy a kedvenc mexikói chilisbab ételed. Bármilyen ízvilághoz passzol, a kókusztejes thai curry, a kínai wok zöldségek, vagy egy magyaros zöldségpörkölt mind kiváló társai lehetnek a hüvelyes tésztáinknak. 

Nézz bele receptjeinkbe, ha inspirációra vágysz:

Csőben sült feketebab tészta

Spenótos csicseriborsós tészta

Sajtkrémes penne

Lecsós tészta

 

Take it easy! - és főzz velünk percek alatt! 

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk