Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Bemutatkozik a Nokedli lisztkeverék!

Bemutatkozik a Nokedli lisztkeverék!

Vajon mi lehet? Jellegzetes magyar tésztaétel, amit minden gyakorlott háziasszony fejből képes összedobni percek alatt és az eredmény tökéletes alakú és állagú tészta darabok, melyek lobogó vízben főnek készre. Rengeteg hagyományos magyar ételünk alappillére ez a köret, melyet galuska néven is ismerünk.  Igen, amire gondolunk az a nokedli!

Nem kell tovább a tökéletes mentes nokedli titka után kutatnod, mert, amit kerestél megtaláltad! Az Eden Premium Bake-Free nokedli lisztkeverék gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricaliszt és kukoricakeményítő mentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag, hozzáadott zsiradék nélkül készül, ezért a legtöbb diétába beilleszthető! Mi a legjobb az egészben? Az, hogy szinte semmire nem lesz szükséged hozzá, mindössze egy kis vízre és sóra! Jól hangzik, ugye? Próbáld ki Te is új lisztkeverékünket és tapasztald meg, hogy a nokedli készítés sosem volt még ilyen gyors és egyszerű mentesen!

Bemutatkozik a Nokedli lisztkeverék

Boldog főzést Mindenkinek!

Elkészítési javaslat:

Hozzávalók 1 adaghoz:

  • 70 g lisztkeverék
  • 95 g víz
  • 3 g Eden Premium Himalaya, vagy Parajdi só

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat és nokedli szaggatóval szaggassuk lobogó vízbe. Főzzük addig, amíg fel nem jönnek a víz tetejére (körülbelül 1 perc). Szűrjük le, majd hideg vízzel öblítsük át.

100 g kész, kifőtt, a recept alapján elkészített nokedli átlagos tápértéke:

Energia:

551 Kj

132 kcal

Zsír:

0,9 g

-Amelyből telített zsírsavak:

0,2 g

Szénhidrát:

26,1 g

-Amelyből cukrok:

0,07 g

Rost:

2,4 g

Fehérje:

3,4 g

Só:

1,6 g

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk