Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Bemutatkoznak a Fasírtkeverékek!

Bemutatkoznak a Fasírtkeverékek!

Sokunk hatalmas gyermekkori kedvencei voltak a fasírtgolyók. Szívesen gondolunk vissza a nagymama fasírtjára krumplifőzelékkel. Nos, végre megérkeztek az Eden Premium család legújabb tagjai, amelyek segítségével „mindenmentesen” varázsolhatod az asztalra ezt a hagyományos fogást is.

A fasírtkeverékek mindegyike glutén-,tej-,tojás-,szójamentes, és a pláne az egészben, hogy lassú felszívódású szénhidrát, ezért hosszan tartó jóllakottság érzetet biztosít. Mivel az alapporok konyhakészek, ezért nagy előnyük, hogy gyorsan elkészülhetsz velük és már élvezheted is az evés örömét! Fehérjében gazdag és igen praktikus étel, főleg, ha nincs sok időd a konyhában. Mindösszesen pár percbe telik összeállítani, ezek után hamar élvezheted is az evés örömét. Az alapreceptekhez csupán vízre és sóra van szükséged, valamint egy jó serpenyőre (illetve természetesen az olajra, amiben megsütöd), azonban kedved szerint gazdagíthatod reszelt zöldségekkel, vagy további fűszerekkel.

Bemutatkoznak a Fasírtkeverékek

5 isteni ízben és két változatban hoztuk el Nektek őket:

  • Alap: hajdinás, köleses
  • 1001 Falafel: hajdinás, köleses
  • Argentin BBQ: hajdinás, köleses
  • Füstös Magyaros: hajdinás, köleses
  • Naked Provence: hajdinás, köleses

Elkészítési javaslat:

Hajdinás változatok: 100 g keverékhez keverjünk 4 g Eden Premium Himalája sót és 110 g langyos vizet, majd hagyjuk állni 10 percig. Addig melegítsük elő az olajat (Eden Premium kókuszolaj) a sütéshez 6-7-es fokozaton, vagy közepes lángon. Nedves kézzel formázzunk 12 db golyót és süssük készre 4-5 perc alatt. Papírtörlővel itassuk le a felesleges zsiradékot.

Köleses változatok: 100 g keverékhez keverjünk 4 g Eden Premium Himalája sót és 120 g langyos vizet, majd hagyjuk állni 10 percig. Addig melegítsük elő az olajat (Eden Premium kókuszolaj) a sütéshez 6-7-es fokozaton, vagy közepes lángon. Nedves kézzel formázzunk 12 db golyót és süssük készre 4-5 perc alatt. Papírtörlővel itassuk le a felesleges zsiradékot.

Boldog sütést kíván az Eden Premium!

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk