Kedves Vásárlónk,
eritvia nevű termékünk helyett új édesítőszert, az eritvia MAX-ot forgalmazzuk, mely körülbelül 10 x édesebb, mint a hagyományos cukor. Blogunkon található új, eritvia MAX-szal működő új recepteknél az édesítő eritvia MAX-ként került feltűntetésre. Ezek tökéletesen működnek.  A  régebbi eritviával készült receptek nem működnek eritvia MAX-szal. Nem lehet arányosan helyettesíteni a régit az újjal, mert a receptek folyadékigényei is eltérően változnak az édesítő cseréjével.  A régebbi recepteknél az édesítő eritviaként van feltüntetve és az arányok még akkor sem működnek, ha a link az eritviaMAX-ra visz. Ezeket a recepteket folyamatosan újítjuk és feltöltésre fognak kerülni a friss, működő eritva MAX-szal édesített receptek, addig is szíves türelmeteket kérjük.

Csokis fahéjas csavart fánk

Csokis fahéjas csavart fánk

Mona ezúttal is egy kreatív desszerttel örvendeztetett meg bennünket. Most egy finom, csokoládés-fahéjas fánkot sütött.

Hozzávalók:

  • 40 dkg Bake-Free lángos – fánk lisztkeverék
  • 2 dkg édesítő
  • 3 ek vanília aroma
  • 5 dl víz
  • Töltelék:
  • Holland kakaópor
  • Bio Bridge rizstejszín
  • Ízlés szerint édesítő
  • 5 dkg mentes csokoládé olvasztva
  • + Édesítős fahéj a forgatáshoz
  • + olaj a sütéshez

Elkészítés:

A tészta alapanyagait alaposan összedolgozzuk.

10 perc pihentetés után négy részre osztjuk.

Mindegyiket kinyújtjuk hosszúkás alakúra, megtöltjük a csokis krémmel, feltekerjük, majd kettéhajtjuk. Végül összecsavarjuk. 

Forró olajban kisütjük, majd édesítős fahéjban megforgatjuk.

Csokis fahéjas csavart fánk

Csokis fahéjas csavart fánk

Csokis fahéjas csavart fánk

Csokis fahéjas csavart fánk

Jó étvágyat!


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind