Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Csokis fahéjas csavart fánk

Csokis fahéjas csavart fánk

Mona ezúttal is egy kreatív desszerttel örvendeztetett meg bennünket. Most egy finom, csokoládés-fahéjas fánkot sütött.

Hozzávalók:

  • 40 dkg Bake-Free lángos – fánk lisztkeverék
  • 2 dkg édesítő
  • 3 ek vanília aroma
  • 5 dl víz
  • Töltelék:
  • Holland kakaópor
  • Bio Bridge rizstejszín
  • Ízlés szerint édesítő
  • 5 dkg mentes csokoládé olvasztva
  • + Édesítős fahéj a forgatáshoz
  • + olaj a sütéshez

Elkészítés:

A tészta alapanyagait alaposan összedolgozzuk.

10 perc pihentetés után négy részre osztjuk.

Mindegyiket kinyújtjuk hosszúkás alakúra, megtöltjük a csokis krémmel, feltekerjük, majd kettéhajtjuk. Végül összecsavarjuk. 

Forró olajban kisütjük, majd édesítős fahéjban megforgatjuk.

Csokis fahéjas csavart fánk

Csokis fahéjas csavart fánk

Csokis fahéjas csavart fánk

Csokis fahéjas csavart fánk

Jó étvágyat!

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk