Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Fasírtos és rántott húsos szendvicsek

Fasírtos és rántott húsos szendvicsek

A sulibüfében, meg úgy általában minden büfében és már boltban, akár cukrászdában, pékségben is gyermekkorom óta a mai napig lehet kapni rántott húsos és fasírtos szendvicset. Mondjuk sosem vettem, mindig volt valami más csábító finomság, de most persze, hogy nem lehet, tudjátok, KELL NEKEM OLYAN. Most, hogy kitaláltam AZONNAL. Rántott szeletet már készítettem mentesen, most szendvicsbe foglaltam. Fasírt is rengeteg féle került már ki a kezem alól, de nagyon sokan kértetek sütőben sütős, répás fasírthoz (ami az én egyik legnagyobb kedvencem a fasírtjaink izgalmas világában) pontos receptet, így hát ezzel készült ez a szuper szendó, de persze fogyaszthatjátok köret mellé is, ízlés szerint.

Rántott szeletes szendvics

Hozzávalók:

Elkészítés:

Készítsük el a rántott szeletet és illesszük szendvicsbe ízlés szerint.

 

Rántott szeletes szendvics

 

Fasírtos szendvics

Hozzávalók:

A fasírthoz:

A szendvicshez:

Elkészítés:

A fasírthoz keverjük össze a hozzávalókat hagyjuk állni 10 percig, majd nedves kézzel formázzunk belőle 6 darab egyforma korongot. Ha nem szendvicsbe kerül lehet bele 12 darab golyót is formázni. Hempergessük meg őket zsemlemorzsában és tegyük szilikonos sütőpapírral bélelt tepsire. Kenjük meg vékonyan kókuszolajjal és süssük készre előmelegített 200 fokos sütőben, alsó-felső sütéssel 40 perc alatt (félidőben fordítsuk meg). Illesszük szendvicsbe ízlés szerint.

 

Fasírt szendvics

Fasírtos és rántott húsos szendvicsek táblázat

1 darab fasírt átlagos tápértéke: 87 kcal, 1,9 g zsír, 13,8 g szénhidrát, 2,9 g rost, 2,3 g fehérje

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Jó étvágyat kívánok!

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk