Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Gesztenyés krémes

Gesztenyés krémes

Hozzávalók:

Piskóta:

Krém:

A díszítéshez:

 • 10 g kakaópor

  Elkészítés:

  Keverjük össze a piskóta hozzávalóit és dolgozzuk el alaposan. Azonnal töltsük egy szilikonos sütőpapírral bélelt formába (nekem 8,5x22,5 cm), majd előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre alsó-felső sütéssel 30 perc alatt. Keverjük össze a krém hozzávalóit a gesztenyén kívül és forraljuk fel állandó kevergetés mellett (addigra be is sűrűsödik kellő képpen). Dolgozzuk bele a gesztenyepürét is. Amikor kihűlt a piskóta szeljük 2 lapra és töltsük meg a krémmel, a maradékkal pedig kenjük körbe. A tetejét szórjuk meg kakaóporral. Vágjuk 10 darab egyforma szeletre.

  Gesztenyés krémes

  Gesztenyés krémes

  Gesztenyés krémes

  1 szelet gesztenyés krémes átlagos tápértéke:
  143 kcal, 3,4 g zsír, 26 g szénhidrát amelyből poliolok 3,4 g, 2,4 g rost, 3,4 g fehérje
  1 szelet gesztenyés krémes átlagos felszívódó szénhidráttatalma:
   22,6 g
  A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.
  Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.
  Érdekel hogy néz ki? Nézd meg a videót:

  Jó étvágyat kívánok!

  Megjegyzés írása

  Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk