A burgonyákat héjában megfőzzük, lehűtjük, meghámozzuk és felkarikázzuk.
A vöröshagymát felaprítjuk, olajon megdinszteljük, fűszerezzük és vízzel felöntjük. A rizstejszínből 5 ek-nyit meghagyunk, a többit ráöntjük a hagymára és 10-15 percig főzzük.
Addig elkészítjük a borsófehérje granulátumot: 300 g forró vízben keverjünk el sót és
sómentes ételízesítőt, majd öntsük rá a borsófehérje granulátumra, fedjük le és hagyjuk állni 5 percig. Keverjük az ételbe, nem kell tovább főzni.
A burgonya karikákat és az elkészült borsófehérjés pörköltet rétegezve egy olajozott sütőtálba rakosgatjuk. A megmaradt rizstejszínt sóval és sörélesztő pehellyel elkeverjük és a tetejére kanalazzuk. 200°C-on 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük.

PARADICSOMOS FASÍRTOK SPAGETTIVEL
Megjegyzés írása