Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Gyümölcskuglóf

Gyümölcskuglóf

Tudjátok biztosan, hogy nem tudok nemet mondani a családom kéréseire, még abban az esetben sem, amikor olyat kérnek, hogy készítsek el, amit én nem szeretek, vagy nem ehetek. Ez a süti most egyszerre mindkét kategóriába tartozik nálam, így nem tudok beszámolni az ízvilágáról, de bizton mondhatom, hogy finom, mert a többiek mindet elpusztították.

Hozzávalók:

  • 400 g Bake-Free piskóta-muffin lisztkeverék
  • 145 g Eden Premium eritrit
  • 400 g víz
  • 1 narancs reszelt héja
  • 50 g narancslé
  • 5 g reszelt gyömbér
  • csipetnyi Eden Premium fekete só
  • 90 g aszalt vörösáfonya
  • 90 g kandírozott gyömbér
  • 2 evőkanál vanília aroma
  • fahéj ízlés szerint
  • 2 g kókuszolaj a forma kikenéséhez

Elkészítés:

Keverjük össze a száraz hozzávalókat, majd öntsük hozzá a vizet, narancslevet és a vanília aromát. Simítsuk a kiolajozott formába (24 cm átmérőjű) és előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre 40 perc alatt alsó-felső sütéssel. Amint kihűlt szeleteljük 24 darab egyforma részre.

Gyümölcskuglóf

1 szelet gyümölcskuglóf átlagos tápértéke:
132 kcal, 0,5 g zsír, 35,4 g szénhidrát amelyből poliolok 6 g, 1,9 g rost, 1,8 g fehérje

1 szelet gyümölcskuglóf átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 29,4 g

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

 Jó étvágyat kívánok!

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk