Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Kókuszkrém

Kókuszkrém

Engedjétek meg nekem, hogy megosszam Veletek roppant egyszerűen és gyorsan elkészíthető, főzés nélküli kókuszkrém receptemet, mely villámdesszertnek is kiválóan alkalmas, valamint egy igazi gyöngyszem, mert annyira finom is, hogy szinte képtelenség abbahagyni. Viszont érdemes vele vigyázni, mert annak ellenére, hogy viszonylag kevés szénhidrátot tartalmaz, akad benne azért némi kalória, szóval ne kanalazzátok be együltő helyetekben az egész adaggal, hacsak nem szeretnétek egy jó kis mámoros kajakómát a kebletekre ölelve elvonulni a kanapéra henyélni egy picit, mondjuk egy szép vasárnapi délutánon (igen, ezt tapasztalatból írom). Inkább tölteléknek ajánlom piskóta lapok közé, de a lehetőségek most is határtalanok, bontakozzatok ki, engedjétek szabadra a fantáziátokat és meséljétek el kommentben hogyan, miként használtátok fel.

 

HOZZÁVALÓK AZ ERITRITES VÁLTOZATHOZ:

HOZZÁVALÓK AZ ERITVIA MAX-OS VÁLTOZATHOZ:

  • 200 g kókuszkrém (Aldi Asia)
  • 5 g Eden Premium eritvia MAX
  • 1 evőkanál vanília aroma
  • fél kezeletlen citrom reszelt héja
  • 1 mokkáskanál Eden Premium konjac liszt (0,6 g)
  • 50 g kókuszreszelék

 

ELKÉSZÍTÉS:

Keverjük össze hozzávalókat és ha van időnk rá tegyük hűtőbe pár óra hosszára, hogy összeérjenek az ízek és a konjac liszt megfelelően besűrítse a krémet. Körülbelül 300 g lesz belőle.

 

Az egész adag eritrites kókuszkrém átlagos tápértéke:
722 kcal, 74 g zsír, 55 g szénhidrát amelyből poliolok 50 g, 11 g rost, 4,2 g fehérje
Az egész adag eritrites kókuszkrém átlagos felszívódó szénhidráttartalma:
5 g
 
Kókuszkrém eritrittel
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az egész adag eritvia MAX-os kókuszkrém átlagos tápértéke:
722 kcal, 74 g zsír, 10 g szénhidrát amelyből poliolok 5 g, 11 g rost, 4,2 g fehérje
Az egész adag eritvia MAX-os kókuszkrém átlagos felszívódó szénhidráttartalma:
5 g
 
Kókuszkrém eritvia max-szal
A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk