Melegszendvics

melegszendvics mindenmentes

Ismét egy kedves vásárlótól származik az ötlet. Annyira megörültem neki! Vannak napok, amikor egyszerűen nem tudom magam rávenni a kenyérsütésre, vagy nem marad idő megvárni, amíg kisül. Nos, ilyenkor is tökéletes ez a megoldás, ráadásul annyira finom és gusztusos, így vendégvárónak is tökéletes lehet. Ismét bővült a mentes konyhám egy állandó recepttel.

Hozzávalók

A tésztához:

A töltelékhez:

  • 25 g növényi sajt
  • 20 g főtt kukorica
  • 2 db koktél paradicsom (35 g)

Elkészítés

Keverjük össze a tészta hozzávalóit és pihentessük 5-10 percig. Nekem 22x12 cm-es tálcájú elektromos grill és szendvicssütőm van, így én 22x24 cm-esre nyújtottam száraz felületen a tésztát. Az egyik felére sorakoztattam a tölteléket, a másik felét pedig ráhajtottam. A felmelegített tálcát beolajoztam picit és beletettem a szendvicset, majd rácsuktam a tetejét. 12 percig sütöttem.
melegszendvics mindenmentes

Az egész adag melegszendvics átlagos tápértéke:
370 kcal, 7,5 g zsír, 63,5 g szénhidrát, 9,3 g rost, 8,5 g fehérje
A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Hamburger buci
Hamburger buci
Hot-dog
Hot-dog