Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Mit tegyünk el gyermekünknek a tízórais/ uzsonnás dobozába?

Mit tegyünk el gyermekünknek a tízórais/ uzsonnás dobozába?

Hamarosan megnyitják kapuikat az iskolák, a gyerkőcök a nyári szünet után iskolapadba ülnek. Közöttük sokan vannak, akik tanulmányaikat most kezdik el; első osztályosok lesznek.

Mi van akkor, ha csemeténk valamilyen speciális étrendet követ? Milyen ételt csomagoljunk el neki, ami tápláló, mentes, és amit a szünetben szívesen el is fogyaszt?

Íme az Eden Premium néhány javaslata:

  • Először is, manapság egyre több helyen kaphatóak remek környezetbarát, vidám „újratasakok”, ételhordók. Ezeket minden gyermek sokkal szívesebben veszi elő, mint az unalmas, hagyományos szalvétákat, fóliázott ételeket. Ráadásul környezetbarátak is.

Mit tegyünk el gyermekünknek a tízórais/uzsonnás dobozába?

  • A tízóraiban legyen mindig gyümölcs és valamilyen olajos mag is. Ezekből rengeteg variációt tudunk készíteni és nem lesz unalmas egyik étkezés sem.
Mit tegyünk el gyermekünknek a tízórais/uzsonnás dobozába?
  • Sokan azt hiszik, hogy reggelire ideális smoothie-t készíteni a lurkónak, ám valójában uzsonnára a legcélszerűbb elcsomagolni neki. Ugyanis a smoothie gyors felszívódású, hamar leesik utána a vércukorszint, és éhes lesz a kicsi. Emiatt a koncentráció sem lesz az igazi a tanórákon. A turmixba mindig tegyél valami zöld növényt is, hogy a tápanyagtartalmát még jobban megemeld.

  • Ha van türelmed, nyers tortákat is készíthetsz gyermekednek, ezekből megannyi receptet találhatsz az interneten. Szépek, táplálóak és vidámak. Egészen biztos szívesen elfalatozza majd utódod.

  • Nagyon gyorsan és egyszerűen készíthetsz mártogatóst zöldségekkel, mentes csemegével. A variációknak a képzeleted szabhat csak határt.

  • Az iskolában jól jöhet a gyermekednek egy bio, mentes kakaóital. Ez élénkíti a már lankadó figyelmét, ráadásul nagyon finom is. Ki ne szeretné?

Mit tegyünk el gyermekünknek a tízórais/uzsonnás dobozába?

  • Házi készítésű pékárut is érdemes készíteni, ezeket hüvelyesek krémjével megkenheted és máris ínycsiklandozó tízóraival örvendeztetheted meg csemetédet.

Ötletet kaptál? Alapanyagaidat ITT megrendelheted.
Kellemes iskolakezdést kíván az Eden Premium!

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk