Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Múmia Halloween-re

Múmia Halloween-re

Igen, ezt a jópofa vendégvárót elkészíthettem volna növényi rudacskával is, viszont répával sokkal izgalmasabbnak és különlegesebbnek találtam. Ráadásul ez egy remek módja annak is, hogy a gyermekekkel is megkedveltessük a rettegett répamumust. Szerintem tuti lesz a siker minden korosztály számára.

HOZZÁVALÓK 8 DARABHOZ:

A tésztához:

Egyéb hozzávalók:

  • 4 darab sárgarépa (tisztítva 457 g)
  • 2 szem fekete bors
  • füstaroma

ELKÉSZÍTÉS:

A hámozzuk meg a répákat vágjuk ketté, majd főzzük puhára sós vízben. A tésztához keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük 5 percig. Fújjuk le a kifőtt répákat füstaromával a tésztát pedig száraz felületen nyújtsuk vékonyra és vágjuk csíkokra, majd tekerjük körbe velük a répákat. Fekete borssal készítsünk nekik szemeket, majd kenjük le olvasztott margarinnal, fújjuk le füstaromával és előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre 20 perc alatt, alsó-felső sütéssel.

Múmia Halloween-re

Múmia Halloween-re

1 darab múmia átlagos tápértéke:
83 kcal, 2,3 g, 13,3 g szénhidrát, 2,6 g rost, 1,8 g fehérje

 

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk