Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Óda a kölestésztához

Óda a kölestésztához

Nincs is jobb annál, mint egy fárasztó nap után, vagy egy kellemes családi hétvégén leülni az asztalhoz és komótosan hozzálátni egy kiváló tésztaétel elfogyasztásához. Mi, tészta-imádók egyet értünk abban, hogy például egy villán tekeredő spagetti látványa is szemet gyönyörködtető, az illatokról és aromákról pedig még szót sem ejtettünk. Az élmény megfizethetetlen, amikor egy házi készítésű orsótészta végre tálalásra kerül és a színek, ízek minden családtagot vagy ismerőst elvarázsolnak. Ilyenkor a legjobb háziasszonynak lenni...

Óda a kölestésztához

Pont ezért fejlesztettük ki egy alternatívát a hagyományos búzalisztes tésztáknak.

Miről is van szó? Eden Premium kölestészta.

A tészta, amely pompás ízt, sokoldalúságot és változatos táplálkozást biztosít. A búzamentes és gluténmentes tészta rendkívül ízletes, állaga hasonló a (hagyományos) búzaliszteshez, amelyet főzés után is jól megtart. A köles tésztát könnyebb megemészteni, mint a búzalisztes tésztát, természetes lúgosító hatása van, és tápanyagaival hozzájárul a kiegyensúlyozott diétához és jó közérzethez. A köles természetéből eredően gluténmentes, és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz. És a legfontosabb: ISTENI!

Óda a kölestésztához

Miért válaszd az Eden Premium kölestésztát?

  • Ez a legjobb alternatíva, ha olyan vacsorát szeretnél, ami egyszerre gyors, laktató és isteni. A főzési idő mindössze 3-4 perc.
  • Apropó, laktató! Tudtad, hogy a kölestészta könnyen emészthető és tápértéke megfelelő. Ráadásul lassú felszívódású szénhidrátról beszélünk. Tápláló, laktató és még a vonalaidra is vigyáz.
  • Az Éden Prémium 100 %-ban vegán, így mint minden termék, a kölestészta is bátran beilleszthető bármilyen vegán étrendbe.
  • Kapható spagetti, orsó, szélesmetélt formában.

De nem csak formában, ízében is változatos! Elég kísérletező kedvű vagy? Kóstold meg petrezselyem-fokhagyma, chili, paradicsom-rozmaring és gyömbér-koriander ízben is!

Tehát a jó hír:

nem, nem kell lemondani erről az érthető módon imádott élelmiszerről! Van még tovább is: tésztáinkat több ízben is elkészítettük Nektek, hogy még változatosabban tudjátok fogyasztani.

Kedvet kaptál hozzá? Nincs más hátra, irány a legközelebbi biobolt vagy reform üzlet és szerezd be te is! Webáruházunkban pedig azonnal, akár otthonról is megvásárolhatod.

 

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk