Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Pizzás csónak

Pizzás csónak

Ezúttal nem bonyolítottam túl a dolgokat. És javaslom ti se tegyétek, mert időből van a legkevesebb. Ez a pizzás csónak nem csak azért olyan szuper, mert gyorsan kész van, de isteni finom is és laktató is. Szuperül szeletelhető és azzal tölthetitek meg, amivel csak szeretnétek. Pont mint a pizzánál. Így akár kedvenc pizzáitokat is újragondolhatjátok csónak formájában. Ez lett az én változatom, nagyon finomra sikerült. De biztosan fogok még kísérletezni vele.

Hozzávalók:

A tésztához:

 

A töltelékhez:

  • 100 g bazsalikomos paradicsomszósz
  • bors, fokhagyma granulátum, cayenne bors ízlés szerint
  • pritaminpaprika 40 g
  • lilahagyma 30 g
  • paradicsom 30 g
  • friss bazsalikom

Elkészítés:

A tésztához keverjük össze a hozzávalókat és hagyjuk állni 10 percig. Lisztezett felületen nyújtsuk téglalap alakúra. Kenjük meg paradicsomszósszal, pakoljuk meg a zöldségekkel, tépkedjünk rá friss bazsalikomot. Mindkét hosszabbik oldalát sodorjuk fel picit és a végeit csípjük össze, majd rögzítsük azokat fogpiszkálók segítségével. Tegyük szilikonos sütőpapírral bélelt tepsire és előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre 20 perc alatt alsó-felső sütéssel. Vágjuk 6 darab egyforma szeletre.

Pizzás csónak

Pizzás csónak

1 szelet pizzás csónak átlagos tápértéke: 87 kcal, 1,2 g zsír, 13 g szénhidrát, 5,9 g rost, 3,4 g fehérje
A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.
Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.
Jó étvágyat kívánok!

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk