Rántott, töltött gomba (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Rántott, töltött gomba (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

A panírozáshoz:

 

Elkészítés:

A gombát megpucoljuk.

A bébispenótót megmossuk, apróra vágjuk, majd a borsóproteinnel összekeverjük, sózzuk és zöldfűszerrel ízesítjük.

A gomba belsejébe töltjük, majd panírozunk.

Először a tápióka keményítős vízbe forgatjuk, majd a morzsába és ismételjük.

Forró olajban kisütjük, és friss salátával tálaljuk.

 

Rántott töltött gomba


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind