Kedves Vásárlónk,
eritvia nevű termékünk helyett új édesítőszert, az eritvia MAX-ot forgalmazzuk, mely körülbelül 10 x édesebb, mint a hagyományos cukor. Blogunkon található új, eritvia MAX-szal működő új recepteknél az édesítő eritvia MAX-ként került feltűntetésre. Ezek tökéletesen működnek.  A  régebbi eritviával készült receptek nem működnek eritvia MAX-szal. Nem lehet arányosan helyettesíteni a régit az újjal, mert a receptek folyadékigényei is eltérően változnak az édesítő cseréjével.  A régebbi recepteknél az édesítő eritviaként van feltüntetve és az arányok még akkor sem működnek, ha a link az eritviaMAX-ra visz. Ezeket a recepteket folyamatosan újítjuk és feltöltésre fognak kerülni a friss, működő eritva MAX-szal édesített receptek, addig is szíves türelmeteket kérjük.

Sajtos és szezámmagos bagel (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Sajtos és szezámmagos bagel (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

+ olaj a kenéshez

+ reszelt növényi sajt és szezámmag a szóráshoz

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a vizet és alaposan összedolgozzuk.

Barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk kb 2-3 ujjnyira.

Fánk szaggatóval kiszaggatjuk.

Majd forró, lobogó vízbe tesszük kb. fél percre, majd sütőpapíros tepsire tesszük őket.

Olajjal vékonyan lekenjük, majd megszórjuk egyiket – másikat szezámmaggal, a többit reszelt növényi sajttal.

190 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.

Sajtos és szezámmagos bagel (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Jó étvágyat!

Mona eredeti bejegyzését itt találjátok.


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.