Sajtos és szezámmagos bagel (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Sajtos és szezámmagos bagel (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Hozzávalók:

+ olaj a kenéshez

+ reszelt növényi sajt és szezámmag a szóráshoz

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a vizet és alaposan összedolgozzuk.

Barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kinyújtjuk kb 2-3 ujjnyira.

Fánk szaggatóval kiszaggatjuk.

Majd forró, lobogó vízbe tesszük kb. fél percre, majd sütőpapíros tepsire tesszük őket.

Olajjal vékonyan lekenjük, majd megszórjuk egyiket – másikat szezámmaggal, a többit reszelt növényi sajttal.

190 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.

Sajtos és szezámmagos bagel (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes)

Jó étvágyat!

Mona eredeti bejegyzését itt találjátok.


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind