Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Újabb Cupster levesek érkeznek!

Újabb Cupster levesek érkeznek!

A nyár nem múlhat el izgalmak nélkül így egy szuper dologgal szerettünk volna villantani nektek. Tudjuk, hogy a mindennapokban is fontos, hogy olyan ételeket fogyasszunk, amik nem csak egészségesek, de laktatóak is. A rohanó hétköznapokban, viszont ez kihívás is lehet.  Éppen ezért szeretnénk a termékeinkkel, a vásárlóink mindennapjait is megkönnyíteni, mindezt úgy, hogy semmilyen kompromisszumot nem kötünk íz, textúra és minőség tekintetében. 

Ismerhetitek már az Eden Premium csapatát, hogy mi mindig valami újdonságon törjük a fejünket. A sok kisérletezgetésnek és tesztelésnek végre meg lett az eredménye, így büszkén újságolhatjuk el a remek hírt, hogy 5 új Cupster instant leves érkezik a kínálatunkba. A krémleves rajongók örülhetnek csak igazán, hiszen mostantól ők is ehetnek Gluténmentes, növényi alapú instant krémlevest.

Újradefiniáltuk az instant leves kategóriáját.

  • Készülj fel: mától még több gluténmentes, MSG azaz mesterséges ízfokozó mentes, 100% növényi alapú, természetes, finom Cupster instant levest találsz!
  • Ahogy a többi termékünk is, így a Cupster levesek is teljesen gluténmentesek. A benne található tészta saját gluténmentes tésztaüzemünkben készül, szeretettel.
  • MSG-mentesek! Azaz nem tartalmaznak mesterséges ízfokozó! A kiváló ízről a finom fűszerek és a jó alapanyagok gondoskodnak. Úgy gondoljuk, hogy nincs szüksége a szervezetnek felesleges adalékanyagokra és tartósítószerekre.
  • Teljesen növényi alapúak, így akik valamilyen oknál fogva kerülik a húst, tojást, tejet, azok is bátran fogyaszthatják őket.
  • Villámgyorsan elkészítheted őket otthon, a munkahelyeden, suliban, utazáskor vagy bárhol, hiszen csak forró vízre és egy bögrére van szükséged, majd 3 perc múlva már élvezheted is az ízletes levesedet. Klassz, igaz? Ráadásul laktatóak is. A borsófehérje granulátum és a vöröslencsés tészta gondoskodik arról, hogy tartalmas és lélekmelengető legyen a végeredmény.

Cupster

Hogy ezúttal milyen ízekben érkezik? Mutatjuk:

  • Brokkoli - Kel Krémleves - Broccoli - Kale Creamsoup
  • Krémes krémleves a javából. 

    Igazán zöld leves, ami minden kanálban az ízlelőbimbóidat kényezteti. A brokkoli és a kel harmonikus egyensúlyt teremtenek az ízekben. A benne található liofilizált zöldségek, pedig még különlegesebbé teszik ezt a levest.

  • Minestrone Leves - Minestrone Soup
  • Merülj el Olaszország gazdag ízeiben.

    Zamatos zöldségekkel és mesterséges ízfokozók nélkül, tökéletes minden zöldség rajongó számára. Olaszos ízvilága és a liofilizált zöldségek kombinációja megidézi neked a az olasz lankákat. 

  • Török Vöröslencse Krémleves - Turkish Red Lentil Creamsoup
  • Kalandra fel!

    Üdvözlünk a gluténmentes krémlevesek elbűvölő világában! A vörös lencse gazdag ízt ad, amely tökéletesen kiegyensúlyozott az olyan aromás fűszerekkel, mint a római kömény, a kurkuma és a menta.

  • Tikka Masala Leves - Tikka Masala Soup
  • Egy falat India! 

    A curry-s ízvilágának és az enyhén csípősségének köszönhetően már egy falattal Indiában érezheted magad. Az ízek elragadó keveréke, gazdag és aromás fűszereivel, valamint a borsófehérje granulátummal igazán ínycsiklandó élményt nyújt majd neked.

  • Batátat krémleves - Sweet Potato Creamsoup
  • Merülj el a bársonyos élvezetben!

    Készülj fel egy kellemes kulináris élményre, ezzel a krémes gyönyörrel. Minden kanálnyi finom csemege, amely megnyugtató ölelésként öleli át ízlelőbimbóidat. Az édesburgonya természetes édessége egy csipetnyi varázslatot ad ehhez a mennyei krémleveshez, és selymes textúrájával még inkább gazdagítja a levest.

     

    Irány a webáruház és szerezd be az új ízeket.

    Megjegyzés írása

    Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk