Zsemlemorzsa

Zsemlemorzsa

Hozzávalók:

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat, majd gyúrjuk át alaposan. Alakítsuk vekni formára, majd pihentessük 10 percig. Ezután érdemes 2-3 bevágást ejteni rajta. Előmelegített 190 fokos sütőben szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin süssük 70 percig alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük fel apróra és szabad levegőn hagyjuk megszáradni. Ha nincs időnk kivárni sütőben is száríthatjuk. Nekem 250 g lett szárítva. Késes aprítóval aprítsuk finomra.

100 g zsemlemorzsa átlagos tápértéke:
322 kcal, 2,1 g zsír, 60,5 g szénhidrát, 14,4 g rost, 8 g fehérje


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Kürtőskalács
Kürtőskalács
Mangócurry-s szendvics
Mangócurry-s szendvics