Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Bemutatkozik a Palacsinta lisztkeverék

Bemutatkozik a Palacsinta lisztkeverék

A palacsinta, amit minden gyerek és felnőtt egyaránt imád. Ehetjük sósan vagy édesen, összehajtogatva vagy feltekerve, töltelékkel vagy magában. Ezzel a speciális lisztkeverékkel házilag, lemondások nélkül isteni tekerhető palacsintákat süthetsz ki.  

Felejtsd el, hogy az arányokkal bajlódsz és méricskélsz, aztán mégsem úgy sikerül, ahogy azt eltervezted. Mi megspóroltuk számodra a kísérletezéssel eltöltött időt, neked pedig már csak annyi dolgod marad, hogy megsüsd a mentes finomságot. A termék glutén,- tej,- tojás,- szója,-élesztő,- kukoricaliszt és kukoricakeményítő,- rizs,- burgonyamentes, hajdinamentes, ezért a legtöbb diétába és reform étrendbe beilleszthető. Minden állati eredetű összetevőtől mentes, ezért azok, akik vegán életmódot folytatnak, szintén nyugodtan fogyaszthatják.

Bemutatkozik a palacsinta lisztkeverék

Süss palacsintát szuper gyorsan lemondások nélkül! A vasárnapi ebédek sztárja újra a palacsinta lesz az Eden Premium Bake-Free Palacsinta lisztkeverékével!

Boldog sütést Mindenkinek!

Elkészítési javaslat:

HOZZÁVALÓK 6 DARAB PALACSINTÁHOZ:

-100 g Bake-Free palacsinta lisztkeverék

-csipet Eden Premium fekete só (0,5 g, opcionális)

-csipet Eden Premium eritvia MAX (1 g, kihagyható)

-350 g hideg víz (14-15 °C) + 5 X 10 g

-1 evőkanál Eden Premium kókuszolaj (8 g) a sütéshez

ELKÉSZÍTÉS:

Keverjük össze a lisztkeveréket a fekete sóval és az eritvia MAX-szal, majd egy magasfalú edényben adjuk hozzá a 350 g hideg vizet és botmixerrel dolgozzuk csomómentesre. Előmelegített (7-es hőfokozat), vékonyan kókuszolajozott serpenyőben (22 cm átmérőjű) süssünk belőle 6 darab palacsintát úgy, hogy minden további adag sütése előtt a tésztát pótoljuk 10 g (körülbelül 1 kisebb méretű evőkanál) vízzel. A palacsintákat, amint kisültek tegyük egy tányérra és borítsuk le egy másikkal, amíg a többi palacsinta el nem készül, ezután szépen tekerhetőek lesznek. Bánjunk velük óvatosan, sérülékenyebbek, mint a hagyományos, búzalisztes palacsinták.

 

100g kész, a recept alapján elkészített palacsinta átlagos tápértéke:

 

 

Energia:

 

762 kJ/183 kcal

Zsír:

5,5 g

-Amelyből telített zsírsavak:

0,4 g

Szénhidrát:

28 g

-Amelyből cukrok:

0,3 g

-Amelyből poliolok:

0,4 g

Rost:

5,7 g

Fehérje:

5,2 g

Só:

0,2 g

 

100 g a recept alapján elkészített kész palacsinta átlagos felszívódó szénhidrát tartalma: 27,6 g.

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.