Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Bemutatkozik az Eden Premium kölestészta feketebors orsó és erdei gombás penne!

Bemutatkozik az Eden Premium kölestészta feketebors orsó és erdei gombás penne!

Tésztarajongók figyelem!

Bizonyára tudjátok már, hogy mindig azon dolgozunk, hogy minél inkább kiszolgáljuk az igényeiteket, emellett pedig szem előtt tartjuk a folyamatos megújulást és termékeink fejlesztését is.  Ezúttal is dobbantunk egyet. Vagyis kettőt.

Remek híreket hoztunk, hiszen nagy örömünkre két új terméket is bemutathatunk Nektek. Jöjjön hát a dobszóló és zengjen a harsonák dala, mert a nagy népszerűségnek örvendő kölestésztánk mostantól nem egy, hanem két új ízben is elérhetővé vált! A petrezselyem-fokhagyma, a chili, a paradicsom-rozmaring és a gyömbér-koriander fűszerezésű tésztáink sikere után két újabb szuper változatot is készítettünk, ezek pedig az erdei gomba és a feketebors.

Imádod a tésztát és szeretsz új ízekkel kísérletezni? Vagy csak valami újdonságra vágysz?

Akkor eljött az idő, hogy kipróbáld a feketebors orsó és az erdei gombás penne kölestésztáinkat.

Bemutatkozik az Eden Premium kölestészta feketebors orsó és erdei gombás penne!

Bemutatkozik az Eden Premium kölestészta feketebors orsó és erdei gombás penne!

Mit érdemes róluk tudni?

  • Az egyik legjobb alternatívája lehet a hagyományos száraztésztának az étrendünkben, hiszen Glutén-, és tojásmentes.
  • 100%-ban Vegán.
  • Lassú felszívódású szénhidrátról beszélünk.
  • Élelmi rostban gazdag.
  • Laktató és isteni amellett hogy gyorsan elkészíthető. Mindössze 3-4 perc alatt meg lehet az ebéd. Klassz, ugye?
  • Állaga nagyon hasonlít a búzalisztes változatéhoz, melyet a főzés után is megtartja.

Mi már kipróbáltuk és nem tudunk betelni vele. Orsi pedig keményen készül, hogy megmutathassa Nektek, hogy mi mindent készíthettek a borsos és az erdei gombás kölestésztáinkból.

Irány a webshop és szerezzétek be ti is.

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.