Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Ajándékötletek Anyák napjára

Ajándékötletek Anyák napjára

Minden évben eljön az a jeles nap, amiről sosem feledkezünk meg. Ez a nap az édesanyákról szól. Ilyenkor megemlékezünk a szeretetükről, az áldozatos munkájukról és megköszönjük nekik az értünk tett fáradozásaikat. Szerte a világban ünnepelik az anyukákat tavasszal, ám a megemlékezés napja eltérő egyes országokban. 

Ajándékötletek anyák napjára

Magyarországon a legelső anyák napi ünnepséget 1925. március 8-án tartották meg, ezt követően 1928-ban már miniszteri rendelet sorolta a hivatalos ünnepek közé. Az időpontját pedig minden év májusának első vasárnapjára tűzték ki.

Mivel is lehet megköszönni édesanyánknak azt a sok jóságot és szeretetet, amivel elhalmozott? Ha te is utolsó pillanatban cselekvő típus vagy, vagy csak eddig nem volt időd kiokoskodni a megfelelő ajándékot, akkor hoztunk pár ötletet Neked!

1. Főzz neki valami finomat!

Egész életedben összesen hányszor volt az, hogy te sürögtél a konyhában, és anyukád pedig csak élvezte a finom ízeket? Ugye, nem elégszer. Ezen a napon készíts neki valami kedvére valót. Ha valamilyen ételérzékenységben érintett, vagy csak egyszerűen odafigyel a táplálkozásra, az Eden Premium termékeivel könnyedén és gyorsan tudsz mennyei falatokat varázsolni az asztalra. Íme pár gyors és könnyed étel, ami nálunk nagy sikert aratott:

Tavaszi quiche

Tavaszi quiche

Kakaós csiga

Kakaós csiga

Paradicsomleves cipóban

Paradicsomleves cipóban

2. Külön is együtt...

Ugyan sajnos most nem lehet közös időt tölteni családtagjainkkal (hacsak nem egy háztartásban éltek), azonban manapság ha távol is vagytok egymástól, kifejezhetitek egymás iránt érzett szereteteteket. Készíts neki egy szép videót, amiben elmondod, mennyire fontos számodra.

3. Tárgyi ajándékot adnál?

Ha érdeklődik a reform konyha, az egészséges életmód iránt, akkor állíts össze neki egy csomagot, amelyben csupa szuper alapanyag bújik meg! Remek választás lehet például, valamilyen olajos magvak kókusz chips-el és vörösáfonyával. Ha szeret sütni, a Bake-Free lisztkeverékekkel teret engedhet kreativitásának a mentes világban is. Honlapunkon számtalan olyan alapanyagot megtalálsz, ami egészen biztosan kedvére való lesz drága édesanyádnak. 

Ajándékötletek anyák napjára

Az édesanyák szerepét semmi sem pótolhatja egy gyermek életében. Nincs is mód arra, hogy igazán megháláljuk, amit értünk tesznek, de sok figyelmességgel és néhány aprósággal a tudtára adhatod, mit is jelent számodra Ő. És ami a legfontosabb: mindig szeresd, tiszteld az év összes napján, ne csak május első vasárnapján!

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk