Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Bemutatkozik a Bake-Free Standard kenyér lisztkeverék

Bemutatkozik a Bake-Free Standard kenyér lisztkeverék

Ismerkedjetek meg legújabb fejlesztésünkkel, a Bake-Free Standard kenyér lisztkeverékkel és fogadjátok akkora szeretettel, amekkorával készült.

Új lisztkeverékünk célja a megszokott minőség és mentesség mellett az volt, hogy egy kedvezőbb árkategóriát is választhassatok a már meglévő termékeink mellett és annyira jól sikerült, hogy a belőle sült kenyér az eddigi Bake-Free kenyerek közül a legnagyobb méretű lett.
Az élesztő csodás ízének szerelmesei számára szerettünk volna most kedvezni. Fontos kiemelnünk, hogy ez a lisztkeverék kenyérként csak és kizárólag élesztővel készíthető el, tehát élesztőallergiások válasszanak másik Bake-Free kenyér lisztkeveréket. 

Bake-Free Házi kenyér

Bake-Free Puha sportkenyér lisztkeverék

Bake-Free Szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék

Bake-Free Szénhidrátcsökkentett kenyér lisztkeverék

Standard kenyér

Megnézem

Többi társával együtt glutén-, tejtermék- tojás-, szója-, rizs-, burgonya-, kukoricaliszt-, és kukoricakeményítő-mentes. Beilleszthető növényi, reform, tudatos étrendekbe, fogyaszthatják cukorbetegek és inzulinrezisztenciával élők is magas rost és fehérjetartalma révén (érdemes fokozott mennyiségű folyadékot fogyasztani mellé). Speciális diétáknak is megfelelő alapanyaga lehet. Egészen egyszerű elkészítése segítheti az ételérzékenyek mindennapi életét.
Rajta, tegyél egy próbát és írd meg nekünk hogy ízlett!

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk