Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Bemutatkozik a Bake-Free Standard kenyér lisztkeverék

Bemutatkozik a Bake-Free Standard kenyér lisztkeverék

Ismerkedjetek meg legújabb fejlesztésünkkel, a Bake-Free Standard kenyér lisztkeverékkel és fogadjátok akkora szeretettel, amekkorával készült.

Új lisztkeverékünk célja a megszokott minőség és mentesség mellett az volt, hogy egy kedvezőbb árkategóriát is választhassatok a már meglévő termékeink mellett és annyira jól sikerült, hogy a belőle sült kenyér az eddigi Bake-Free kenyerek közül a legnagyobb méretű lett.
Az élesztő csodás ízének szerelmesei számára szerettünk volna most kedvezni. Fontos kiemelnünk, hogy ez a lisztkeverék kenyérként csak és kizárólag élesztővel készíthető el, tehát élesztőallergiások válasszanak másik Bake-Free kenyér lisztkeveréket. 

Bake-Free Házi kenyér

Bake-Free Puha sportkenyér lisztkeverék

Bake-Free Szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék

Bake-Free Szénhidrátcsökkentett kenyér lisztkeverék

Standard kenyér

Megnézem

Többi társával együtt glutén-, tejtermék- tojás-, szója-, rizs-, burgonya-, kukoricaliszt-, és kukoricakeményítő-mentes. Beilleszthető növényi, reform, tudatos étrendekbe, fogyaszthatják cukorbetegek és inzulinrezisztenciával élők is magas rost és fehérjetartalma révén (érdemes fokozott mennyiségű folyadékot fogyasztani mellé). Speciális diétáknak is megfelelő alapanyaga lehet. Egészen egyszerű elkészítése segítheti az ételérzékenyek mindennapi életét.
Rajta, tegyél egy próbát és írd meg nekünk hogy ízlett!

5 megjegyzések

Kedves Magdolna,
Örülünk, hogy termékeinket választotta. Ahogy ebben a bejegyzésben is szó esik róla, ezt a lisztkeveréket kizárólag élesztővel lehet elkészíteni. Amennyiben élesztőallergiája van, kérjük válasszon másik Bake-Free lisztkeveréket, például ezek megfelelőek lehetnek:
- Bake-Free Házi kenyér
- Bake-Free Puha sportkenyér lisztkeverék
- Bake-Free Szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék
- Bake-Free Szénhidrátcsökkentett kenyér lisztkeverék
Remélem tudtam segíteni.
Üdvözlettel,
Niki a marketing csapatból

Niki a marketing csapatból,

Lehet, hogy,ha keserű, akkor ott pillanatnyi hiba történhetett. Nekem nagyon ízlik, harmónikus ízű, (nem keserű), puha, nagyon jó állagú. Érdemes még egyszer kipróbálni. Sokféle gluténmentes lisztkeveréket kipróbáltam, ő győzött.

TariSuzy,

Szia! Segítséget szeretnék kérni! Élesztőre is allergiás vagyok! El tudom mással is készíteni?

Torda Magdolna,

Kedves Mihály,
Örülünk, hogy termékünket választotta és nagyon sajnáljuk a kellemetlen tapasztalatot.
A köles rendelkezik egy jellegzetes kesernyés ízvilággal, amit van aki észre sem vesz, de van aki számára zavaró, ez egyéni ízlés kérdése.
2. Érdemes lenne elkészítenie a kenyeret egy másik típusú élesztővel.
3. Nem megfelelő tárolás és kezelés esetén a bontott és bontatlan lisztkeverék is megromolhat.
4. Ha ehetetlenül keserű a kenyér, akkor kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kivizsgáljuk mi okozhatta. Ehhez kérjük juttassa el számunkra a lisztkeveréket, hogy szakembereink is meggyőződjenek az említett eltérésről.
Üdvözlettel,
Gyovai Orsolya

Gyovai Orsi,

Kinézetre nagyon szép kenyeret lehet velőle készíteni de valamiert rettenetesen keserű az íze. A hátulján lévő recept alapján csinálom nem adok hozzá semmi mást és mégis annyira keserű hogy nem tudom megenni.

Szabó Mihály,

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk