Csokis habos

Csokis habos

Hozzávalók:

  • 25 dkg Bake Free muffin – piskóta lisztkeverék
  • 3 dkg édesítő (1:4)
  • 2 ek holland kakaópor
  • 3,5 dl kókusztej

Krém:

  • 5 dl natúr növényi tejszín
  • ízlés szerint édesítő
  • 10 dkg olvasztott mentes csokoládé
  • 2,5 ek tápióka keményítő

Tetejére:

  • 10 dkg olvasztott mentes csokoládé

Elkészítés:

A piskóta hozzávalóit kikeverjük, majd egy 18×18 as sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és 180 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük.
A habot keményre felverjük, beletesszük a tápióka keményítőt,édesítjük, majd kemény habbá felverjük.
Ha megsült és meghűlt a piskóta, akkor kettévágjuk.
A hab felét rátesszük a piskótára, majd a hab másik felébe belekeverjük a csokoládét.
Ezt rátesszük a fehér habra, majd a piskóta tetejét is rátesszük.
Olvasztott csokival borítjuk, és kb. 3-4 órára hűtőbe tesszük.

 

Csokis habos

 


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Kürtőskalács
Kürtőskalács
Mangócurry-s szendvics
Mangócurry-s szendvics