Kedves Vásárlónk,
eritvia nevű termékünk helyett új édesítőszert, az eritvia MAX-ot forgalmazzuk, mely körülbelül 10 x édesebb, mint a hagyományos cukor. Blogunkon található új, eritvia MAX-szal működő új recepteknél az édesítő eritvia MAX-ként került feltűntetésre. Ezek tökéletesen működnek.  A  régebbi eritviával készült receptek nem működnek eritvia MAX-szal. Nem lehet arányosan helyettesíteni a régit az újjal, mert a receptek folyadékigényei is eltérően változnak az édesítő cseréjével.  A régebbi recepteknél az édesítő eritviaként van feltüntetve és az arányok még akkor sem működnek, ha a link az eritviaMAX-ra visz. Ezeket a recepteket folyamatosan újítjuk és feltöltésre fognak kerülni a friss, működő eritva MAX-szal édesített receptek, addig is szíves türelmeteket kérjük.

Fordított almás répa torta

Fordított almás répa torta

Fordított almás répa torta (glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán)

 

Hozzávalók:

  • 2 db alma ( megpucolva, cikkekre vágva)
  • 35 dkg Bake Free piskóta – muffin lisztkeverék
  • 1 ek vanília aroma
  • 10 dkg reszelt répa
  • 2,5 ek édesítő (1:4)
  • 4,5 dl rizstej vagy kókusztej
  • + margarin a kenéshez
  • + édesítő a szóráshoz

 

Elkészítés:

Az almán kívül az összes alapanyagot egy tálban alaposan kikeverjük.
Majd egy torta formát (18 cm) kikenünk margarinnal (az aljába vastagabban kerüljön ), majd megszórjuk édesítővel (aki használ kókuszvirágcukrot, lehet avval is ).
Az alma cikkeket elhelyezzük benne, majd ráöntjük a piskóta masszát.
180 fokos sütőben kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
Majd ha megsült, és némileg kihűlt, akkor fordítsuk ki a formából.

 

fordítottalmásrépatorta


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.