Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Fordított szilváspite

Fordított szilváspite

Elképesztő ahogyan ezek a zamatos szilvák feldobják ezt az egyszerű tésztát, valami mennyi ízvilágot hoz magával. Mindig a letisztultabb sütiket részesítettem előnyben, mint amilyen a mai is. Persze a fahéj sem hiányozhat, ha már őszi hangulatról beszélünk. Mindenképpen próbálátok ki, hiszen mentes süti még soha nem volt ilyen egyszerű.

HOZZÁVALÓK 16 SZELETHEZ:

A pitéhez:

A díszítéshez:

ELKÉSZÍTÉS:

A sütőformát (24x24 cm) béleljük ki szilikonos sütőpapírral és szórjuk meg pici liszttel, erre kerüljenek a félbe vágott, kimagozott szilvák a belsejükkel lefele. Keverjük össze a pitéhez a többi hozzávalót és kanalazzuk egyenletesen a szilvák tetejére. Előmelegített 190 fokos sütőben süssük készre 25 perc alatt. Amikor kihűlt szórjuk meg kókuszliszttel, majd vágjuk 16 darab egyforma szeletre.

Fordított szilváspite

Fordított szilváspite

1 szelet fordított szilváspite átlagos tápértéke:
68 kcal, 0,8 g zsír, 18,5 g szénhidrát amelyből poliolok 5,6 g, 2,1 g rost, 1,7 g rost
1 szelet fordított szilváspite átlagos felszívódó szénhidráttartalma:
12,9 g

 

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk