Kornspitz

Kornspitz

Hozzávalók:

  • 30 dkg Bake Free Házi kenyérliszt
  • 6 g só
  • 12,5 dkg magkeverék (szezámmag, lenmag, napraforgómag)
  • 4,5 dl víz
  • + olaj a kenéshez
  • + magok a szóráshoz

 

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet.

Jól összedolgozzuk, majd 4 egyenlő részre vesszük.

Tenyerünkkel kilapítjuk,majd feltekerjük.

Sütőpapíros tepsire tesszük, majd vékonyan olajozzuk és magokkal megszórjuk.

180 fokon kb. 50 perc alatt megsütjük.

 

Kornspritz


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Muszaka
Muszaka
Raffaello torta
Raffaello torta