Mandulaföl (mandulatejföl)

Mandulaföl (mandulatejföl)

Hozzávalók:

Elkészítés:

Tegyük turmixba a beáztatott (majd tiszta vízzel átöblített) mandulát a többi hozzávalóval és öntsük fel annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Dolgozzuk össze. Ha szükséges hígíthatjuk még pici vízzel, vagy növényi tejjel, esetleg zöldség lével.

Az egész adag átlagos tápértéke:
295 kcal, 26,5 g zsír, 9,5 g szénhidrát, 6 g rost, 10,5 g fehérje


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind