Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Megérkeztek a CUPSTER instant tészták!

Megérkeztek a CUPSTER instant tészták!

Az újdonsült Cupster instant levesek után, had mutassuk be legújabb durranásunkat, amik a tésztaétel kedvelőinek jelenthetnek alternatívát a jövőben. Rengeteg próbálkozás, sok-sok megfőtt tészta és kipróbált recept után, végre elérkeztünk a végéhez, hogy bemutathassuk nektek ezeket a szenzációs tésztákat. Egytől-egyig gluténmentesek, növényi alapúak és nem tartalmaznak mesterséges ízfokozókat sem. Csakis kizárólag finom tápláló tápanyagokat. 

Tudjuk, hogy a rohanó hétköznapokban, kihívás lehet, hogy olyan ételeket fogyasszunk, amik nem csak laktatóak, de egészségesek is. Elhivatottak vagyunk, így termékeinknél nem kötünk semmilyen kompromisszumot az ízben, a textúrában és a minőségben sem. 

Mit érdemes tudni a Cupster instant tésztákról:

  • Kapaszkodj meg, hiszen mától már kaphatsz gluténmentes, MSG azaz mesterséges ízfokozó mentes, 100% növényi alapú, természetes instant tésztákat. 
  • Mint ahogy az összes termékünk, így a Cupster levesek is gluténmentesek. 
  • MSG-mentesek! Azaz nem tartalmaznak egy szem mesterséges ízfokozót sem! A kiváló ízről a finom fűszerek és jó alapanyagok gondoskodnak. Szerintünk nincs szükség felesleges adalékanyagot és tartósítószert a szervezetbe juttatni. Szerinted is szuper, nem?
  • A Cupster Instant tésztáink teljesen növényi alapúak, így azok is bátran fogyaszthatják, akik valamilyen okból kerülik a húst, a tojást valamint a tejet.
  • Elkészítheted mikrohullámú sütőben vagy akár a tűzhelyen is. Teljesen rád bízzuk. Gyorsan elkészíthető, így akár otthon, vagy a munkahelyeden is könnyedén elkészítheted. Kb. 7 perc alatt kész is lehetsz vele. Hát nem szuper? Ráadásul laktatóak, így attól sem kell tartanod, hogy hamar megéhezel.

cupster pasta

És hogy milyen ízekben érkezik? 

  • Arrabbiata
  • Merész olasz ízek, minden falatban!

    Fűszeres és csípős jegyei az ízek tüzes robbanását idézik elő. Ez a szósz egy igazán olaszos ízvilág ami paradicsommal, fokhagymával, chili porral és avokádóolajjal van felturbózva. Merész ízek egy kis dobozból.

  • Basilico
  • Ínycsiklandó paradicsomszósz bazsalikommal.

    A bazsalikomos-paradicsomos szósz kellemes alternatívája az Arrabbiata tésztánknak, így tökéletes azok számára, akik a nem csípős szószokat kedvelik. A bazsalikommal feltuningolt paradicsomos szósz egy megidézi neked az olasz konyhát, minden falatával.

     Not Carbonara

    Carbonara vagy még sem?

    A Carbonara az a tipikus tészta étel, amit mindenki jól ismer, így nem is volt kérdés, hogy ezt helyezzük növényi alapokra. Így született meg a NOT CARBONARA. Ragadj villát, és készülj fel, hogy megkóstolhatod a not carbonara minden ízletes falatát! Igazán krémes és ízekben gazdag. 

  • Not Broccoli Alfredo 
  • Brokkoli rajongók ez a ti ételetek.

    Igazán krémes, igazán brokkolis, és egy igazán nagy csavar a Brokkoli Alfrédo receptjén, ez a NOT Broccoli Alfredo. Vegán krémmel és brokkoli darabokkal az igazán ínycsiklandó ízharmóniáért. 

  • Punjabi Masala
  • Élvezze India magával ragadó ízeit!

    Ez a tészta eléd varázsolja Indiát minden falatával. Ízleld meg a fűszerekben gazdag, és az enyhén csípős szósz isteni harmóniáját. Az indiai ízek kedvelői, garantáltan imádni fogják, ezt a mennyei különlegességet. 

    Irány a webáruház és szerezd be az új ízeket.

    Megjegyzés írása

    Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk