Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Megújul az Eden Premium

Megújul az Eden Premium

Eltelt egy újabb év, melynek során a legtöbben lajstromba szedik a megszerzett tapasztalatokat, átgondolják a jó és a kevésbé jó emlékeket és egy összegzést készítenek az esztendőről. Mi, az Eden Premium Csapata is így tettünk. Cégünk számára mindig is fontos volt a fejlődés, az innováció, a haladás amellett, hogy a minőséget állandó magas szinten tartjuk. Ebben a szellemben kezdjük a 2022-es évet is.

Sokan mondják, hogy a 7-es egy bűvös szám, ami megújulást, változást és átalakulást hoz. Hét éve indult a márkánk, hét éve azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbb ember számára biztosítsunk megfizethető áron gluténmentes, növényi alapú élelmiszereket. Úgy éreztük, eljött az ideje, hogy az Eden Premium márka megrázza magát, felfrissüljön és új külsőt öltsön.

Megújul az Eden Premium

2022-t egy teljes dizájnváltással indítjuk, melynek keretén belül megváltozott logó, színesebb címkék, megújult weboldal kerül bemutatásra. Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen sok hűséges vásárlónk választja nap, mint nap termékeinket és reméljük, hogy a következő időszakban még többen megismerik márkánkat. Úgy gondoljuk, szuper korszaknak nézünk elébe és izgatottan várjuk a jövőt. Sok klassz tervünk van amik megvalósításán folyamatosan dolgozunk, a dizájnváltás pedig ezeknek a kezdete.

Lássuk, mostantól milyen lesz a megújult Eden Premium:

Logónk

Régi

Megújul az Eden Premium

Új

Megújul az Eden Premium

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk