Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Olívás grissini

Olívás grissini

Régóta sütök grissiniket a lángos-fánk lisztkeverékből és valamiért sosem jutott eszembe, hogy megosszam Veletek, most nekiálltam. Ezzel együtt 2 recept közül is választhattok (a másikat itt találjátok), hogy elkészítsétek ezt a remek vendégvárót gluténmentesen. A töltelék ízlés szerint variálható. Ma az egyik kedvencem, a fekete olívabogyó kapta eme megtisztelő feladatot. Az olaszos fűszerezésű zamatos paradicsomszósszal igazán fantasztikus párost alkottak.

HOZZÁVALÓK:

A tésztához:

A töltelékhez:

A kenéshez:

  • 10 g kókuszolaj

ELKÉSZÍTÉS:

Keverjük össze a tészta hozzávalóit és nyújtsuk ki pár miniméter vastagságú lapra. Nekem 34 x 40 cm-es lettek. Kenjük meg a paradicsomszósszal és szórjuk meg a fűszerekkel, a felére tegyük a szeletelt olívabogyókat, majd borítsuk rá a másik felét. Szeljük 44 darab csíkra. Csavarjuk a végeiket ellentétes irányba. Tegyük őket szilikonos sütőpapírral kibélelt tepsire és kenjük le kókuszolajjal. Előmelegített 190 fokos sütőben alsó-felső programon süssük készre 30 perc alatt.

Olivás grissini

Olivás grissini

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.