Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Bemutatkozik az Oosty növényi alap mix

Bemutatkozik az Oosty növényi alap mix

Az elmúlt nyár óta csendesebbek voltunk, hiszen termékfejlesztő csapatunk átadta magát a legújabb szenzáció megalkotásának! Számtalan próbaverzió, mintáktól roskadozó hűtő, ez a látvány mindennapos volt nálunk az utóbbi félévben. Azonban bátran állíthatjuk, hogy megérte, hiszen megszületett a végleges receptúra! Így hát nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk nektek a növényi blokkok új generációját, melyet könnyedén elkészíthetsz otthon. A Cheddar és a Gouda ízvilága csak a kezdet - készülj fel az ízek forradalmára! Merülj el új dimenziókba és fedezd fel az íz és textúra tökéletes harmóniáját, amely az Oosty növényi blokkokban rejlik! 

oosty-vegán sajthelyettesítő

Mit érdemes tudni a Oosty növényi alap mixről:

  • Egy tasak 4 adagnyi vegán tömb hozzávalóját rejti magába, amiből adagonként legalább 250 grammnyi kész termék készülhet el. Így egy teljes tasak elkészítésével akár 1 kg vegán “sajtod” is lehet. 
  • Tudod mi a szuper még abban, hogy magadnak készíted el otthon? Hát hogy kedvenc fűszereiddel is feldobhatod, ha kicsit extrább ízvilágra vágysz. Hoztunk néhány próbát, amikkel szerintünk tuti ütős kombináció készülhet: fokhagyma, metélőhagyma, kömény, vöröshagyma, lilahagyma, rozmaring, kapor, chili, fűszerpaprika stb. De ha imádtad a füstölt sajtokat, az Oostyval ez is megoldható lesz, hisz egy kis folyékony füst aroma a készülő masszába és hidd el a végeredmény isteni lesz.
  • Víz mellett növényi itallal is elkészítheted, ami garantáltan feldobja a készterméket. Keverheted akár fele-fele arányban a vizet és a növényi italt, de használhatsz 100%-ban növényi italt is, ez viszont befolyásolhatja a késztermék tömegét és állagát cserébe viszont ízletesebb lesz a végeredmény. Az arányokat már rád bízzuk, ha szeretsz kisérletezgetni próbáld ki és oszd meg velünk tapasztalataid itt vagy a közösségi felületeken taggelj minket!
  • Legalább 2 napot állnia kell a hűtőben! Ahhoz, hogy a megfelelő állagot és minőséget elérje ezt a időintervallumot javasoljuk. 1 nap után is fogyasztható, de sokkal lágyabb lehet az állaga és tapintásra ragadósabb lehet.
  • Az Oosty termékek laktózmentesek, gluténmentesek és vegánok.
  • Az olajhasználat is a te döntésed! Kókuszolaj helyett a legtöbb növényi alapú olajjal elkészíthetőek az Oosty keverékek.

    Az Oosty növényi alap mix egyedülálló lehetőséget kínál mindazoknak, akik otthon szeretnek kísérletezni és kreatívkodni a konyhában. Az Oosty termékek gluténmentesek és vegánok, így mindenki számára ideális választásnak bizonyulhatnak. Emellett az olajhasználat is teljesen a te döntésedre van bízva, így a személyes preferenciáidnak megfelelően választhatsz a különböző olaj fajták közül. Örvendezzünk együtt az ízek és textúrák új dimenzióinak felfedezésének és élvezetének! Rendeld meg a webshopból!

    Kalandozásra fel!

    Megjegyzés írása

    Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk