Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Bundás alma

Bundás alma

 Ez tipikus „mama édesség”. Szerintem olyan ember nem is létezik, akinek ne sütötte volna meg ezt a finomságot a nagymamája, vagy az anyukája. Szóval, kedves olvasóim ismét lehet nosztalgiázni egy kicsit, amit imádok, mert a biztonság és a nyugalom érzését idézi fel. Ezt az érzést a családomtól a mai napig megkapom, de gyermekként mégis más volt. Olyan gondtalan. 

Hozzávalók:

Elkészítés:

Hámozzuk meg az almákat és szeleteljük fel karikákra, majd vágjuk ki a közepüket is. Ízlés szerint szórjuk meg fahéjjal. Nekem 10 darab lett. Ezután a lisztkeverékből, az eritritből és a vízből készítsünk híg tésztát. Egyesével mártsuk bele az almákat a tésztába, majd forró kókuszolajban süssük készre őket. A felesleges olajat itassuk le róluk papír törlővel.

Jó étvágyat!

Az egész adag átlagos tápértéke:
54 g szénhidrát amelyből poliolok 19,9 g, 10 g rost, 4,6 g fehérje
Az egész adag átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 34,1 g
A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk