Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Gyümölcsös gofri

Gyümölcsös gofri

Íme egy újabb szuper alaprecept a lángos-fánk lisztkeverékhez, a gofri. Kedvetekre turbózhatjátok, díszíthetitek. Én most szerényen csak egy kis áfonyát és csokit használtam, de így is nagyon ütős lett. Gondolhatjátok mi folyt itt a konyhában, amikor készen lett. Ez a finomság is tiszavirág-életű volt. Figyeljetek arra, hogy ez egy elég tömény élmény lesz.

Hozzávalók 2 gofrihoz:

Elkészítés:

Keverjük össze a kókuszolaj kivételével a hozzávalókat, majd pihentessük 10 percig. Száraz felületen nyújtsuk a sütőnk méretéhez, majd forró olajozott sütőben süssük készre körülbelül 3-5 perc alatt (de úgy is látni fogjátok mikor van készen). Díszítsük ízlés szerint.

Gyümölcsös gofri

Gyümölcsös gofri táblázat

1 kocka gofri átlagos tápértéke üresen: 
212 kcal, 2,4 g zsír, 51,5 g szénhidrát amelyből poliolok 12,5 g, 6,6 g rost, 5,4 g fehérje
1 kocka gofri átlagos felszívódó szénhidráttartalma üresen: 39 g
A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.
Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.
Jó étvágyat kívánok!

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk