Íme egy újabb szuper alaprecept a lángos-fánk lisztkeverékhez, a gofri. Kedvetekre turbózhatjátok, díszíthetitek. Én most szerényen csak egy kis áfonyát és csokit használtam, de így is nagyon ütős lett. Gondolhatjátok mi folyt itt a konyhában, amikor készen lett. Ez a finomság is tiszavirág-életű volt. Figyeljetek arra, hogy ez egy elég tömény élmény lesz.
Hozzávalók 2 gofrihoz:
- 120 g Bake-Free lángos lisztkeverék
- 25 g Eden Premium eritrit
- 120 g langyos, cukormentes mandula ital, vagy víz (Joya)
- vanília aroma
- 2 g kókuszolaj a sütő lekenéséhez
Elkészítés:
Keverjük össze a kókuszolaj kivételével a hozzávalókat, majd pihentessük 10 percig. Száraz felületen nyújtsuk a sütőnk méretéhez, majd forró olajozott sütőben süssük készre körülbelül 3-5 perc alatt (de úgy is látni fogjátok mikor van készen). Díszítsük ízlés szerint.