Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Megérkezett a Cupster!

Megérkezett a Cupster!

Nagyszerű bejelenteni valónk van! Akik az utóbbi időben figyelemmel kísérték az Eden Premium őszi időszakát, azok bizonyára nem lepődnek meg annyira, hogy ismét villantunk valamivel, hiszen szeptemberben jeleztük, hogy a következő időszakban „beindulunk”. A sort a méltán népszerű kölestészta családunk új üdvöskéje; a kiskagyló nyitotta, majd követték őt szorosan az újabb pompás pasta versenyzők. Jött kecsesen a vöröslencsés kisorsó, betoppant közénk a kölestészta szarvacska és a menő ikerpáros; a Tesó tészták is. Ám nem csak a tészták, hanem a lisztkeverékek közé is beállt egy újabb igazán vagány versenyző, a puha sportkenyér is. (Ha még nem találkoztál valamelyikkel, csekkold őket a webáruházban)

Tudjátok, hogy mindig azon törjük a fejünket, hogy a fogyasztók igényeit minél inkább kiszolgáljuk és hogy alternatívát nyújtsunk mindazok számára, akik valamilyen diétát/ étrendet követnek. Célunk, hogy termékeinkkel megkönnyítsük vásárlóink mindennapjait, mindezt úgy, hogy semmilyen kompromisszumot nem kötünk íz, textúra és minőség tekintetében. Ezen törekvéseink nyomán születettek meg újdonságaink (jól látod, nem egy darab, hanem mindjárt egy egész termékcsalád).

Hatalmas örömünkre szolgál bemutatni a CUPSTER INSTANT LEVES termékcsaládunkat!

Újradefiniáltuk az instant leves kategóriát.

Kapaszkodj meg: mától létezik gluténmentes, MSG azaz mesterséges ízfokozó mentes, 100% növényi alapú, természetes, finom instant leves!

Mint ahogy az összes termékünk, így a Cupster levesek is gluténmentesek. A benne található tészta saját gluténmentes tésztaüzemünkben készül, szeretettel.

MSG-mentesek! Azaz nem tartalmaznak egy szem mesterséges ízfokozót sem! A kiváló ízről a finom fűszerek és jó alapanyagok gondoskodnak. Szerintünk nincs szükség felesleges adalékanyagot és tartósítószert a szervezetbe juttatni. Ugye, milyen klassz?

Teljesen növényi alapúak, így akik valamilyen oknál fogva kerülik a húst, tojást, tejet, azok is bátran fogyaszthatják őket.

Villámgyorsan elkészítheted őket otthon, a munkahelyeden, suliban, utazáskor vagy bárhol, hiszen csak forró vízre és egy bögrére van szükséged, majd 3 perc múlva már élvezheted is az ízletes levesedet. Klassz, igaz? Ráadásul laktatóak is. A borsófehérje granulátum és a vöröslencsés tészta gondoskodik arról, hogy tartalmas és lélekmelengető legyen a végeredmény.

cupster

5 ízletes változatban hoztuk el őket:

  • Farm style soup – Tanyasi leves: Irány a veteményes! Az igazi, friss zamatos zöldségleves a maga hagyományos jellegével. Mindenki kedvenc alap levese.
  • Fisherman’s soup – Folyami leves: Horgonyt fel! Halászlé ízvilágára hajazó, teljesen vegán, tartalmas, tipikus „piros leves”. Különleges ízeket kedvelőknek ajánljuk.
  • Forest mushroom soup – Erdei gombaleves: Szólít a suttogó erdő! Finom gombakeverék és kakukkfű ízletes találkozása. Gombarajongóknak kötelező.
  • Warm up soup – Erőleves: Töltődj fel! Egy igazi intenzív forró leves, amitől garantáltan erőre kap bárki. Egy kis gyömbérrel és kurkumával gondoskodtunk a pikáns ízvilágról.
  • Smokey tomato soup – Paradicsomleves: Pirul a paradicsom! A zöldfűszeres, kissé olaszos ízvilágra emlékeztető napérlelte paradicsomlevest kihagyhatatlannak éreztük a repertoárból. Egy kis füstölt sóval karakteresebbé varázsoltuk, szerintünk nagyon jól áll neki. Tegye fel a kezét, akinek gyerekkorában szintén nagy kedvence volt a paradicsomleves!

Szerintünk egytől-egyig nagyon ízletesek és nagyszerűek. A Cupster elhozza az instant ételek kényelmét, a nem kívánatos felesleges adalékanyagok nélkül! Nem szeretnéd folyton az összetevőket böngészni? A Cupster számtalan életmódba és diétába beilleszthető. Folyton úton vagy? Sosincs időd főzni? Figyelsz, mivel táplálod a testedet? Levesrajongó vagy? A válasz CUPSTER INSTANT LEVESEK.

Kedvet kaptál hozzájuk? Nézd meg őket a webshopunkban.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk