Kedves Vásárlónk,
eritvia nevű termékünk helyett új édesítőszert, az eritvia MAX-ot forgalmazzuk, mely körülbelül 10 x édesebb, mint a hagyományos cukor. Blogunkon található új, eritvia MAX-szal működő új recepteknél az édesítő eritvia MAX-ként került feltűntetésre. Ezek tökéletesen működnek.  A  régebbi eritviával készült receptek nem működnek eritvia MAX-szal. Nem lehet arányosan helyettesíteni a régit az újjal, mert a receptek folyadékigényei is eltérően változnak az édesítő cseréjével.  A régebbi recepteknél az édesítő eritviaként van feltüntetve és az arányok még akkor sem működnek, ha a link az eritviaMAX-ra visz. Ezeket a recepteket folyamatosan újítjuk és feltöltésre fognak kerülni a friss, működő eritva MAX-szal édesített receptek, addig is szíves türelmeteket kérjük.

Tojásos nokedli

Tojásos nokedli

Mindig is imádtam a tojásos nokedlit, de eredeti verziója több sebből is vérzik számomra. Természetesen mentesítettem szinte minden alap hozzávalójától (végül is csak a saláta és a só maradt) és láss csodát, újra élvezhetem eme finomság által nyújtott örömöket. Fantasztikus érzés. Persze egyből két változatát is elkészítettem, biztos, ami biztos.  Figyelem, a salátát el ne felejtsétek mellőle!

Csicseris nokedli

Hozzávalók 3 adaghoz:

Tojás:

Nokedli:

Elkészítés:

Tojás:

Keverjük össze a hozzávalókat annyi vízzel, hogy folyékony palacsinta tészta állagú legyen és folyamatosan kevergetve süssük darabosra a kókuszolajon. Forgassuk össze a kifőtt nokedlivel.

Tojásos nokedli

1 adag átlagos tápértéke:
308 kcal, 3,2 g zsír, 52,7 g szénhidrát, 9,5 g rost, 11,5 g fehérje

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Köleses nokedli

Hozzávalók 3 adaghoz:

Tojás:

Nokedli:

Elkészítés:

Nokedli:

Keverjük össze a hozzávalókat és nokedli szaggatóval szaggassuk lobogó vízbe. Főzzük addig, amíg fel nem jönnek a víz tetejére (körülbelül 1 perc). Szűrjük le, majd hideg vízzel öblítsük át.

Keverjük össze a kifőtt nokedlit a hamis tojáskrémmel.

Tojásos nokedli

1 adag átlagos tápértéke:
239 kcal, 1,7 g zsír, 46,9 g szénhidrát, 4,1 g rost, 6,8 g fehérje

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Jó étvágyat kívánok!


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind