Kedves Vásárlónk,
eritvia nevű termékünk helyett új édesítőszert, az eritvia MAX-ot forgalmazzuk, mely körülbelül 10 x édesebb, mint a hagyományos cukor. Blogunkon található új, eritvia MAX-szal működő új recepteknél az édesítő eritvia MAX-ként került feltűntetésre. Ezek tökéletesen működnek.  A  régebbi eritviával készült receptek nem működnek eritvia MAX-szal. Nem lehet arányosan helyettesíteni a régit az újjal, mert a receptek folyadékigényei is eltérően változnak az édesítő cseréjével.  A régebbi recepteknél az édesítő eritviaként van feltüntetve és az arányok még akkor sem működnek, ha a link az eritviaMAX-ra visz. Ezeket a recepteket folyamatosan újítjuk és feltöltésre fognak kerülni a friss, működő eritva MAX-szal édesített receptek, addig is szíves türelmeteket kérjük.

Tökmagos pogácsa

Tökmagos pogácsa

Good After Food Orsi gluténmentes, vegán tökmagos pogácsái gyorsan és könnyen elkészíthetőek. Az ünnepi asztalon jól mutat a karácsonyi dekoráció mellett, de váratlan vendégek számára is tökéletes.

Hozzávalók 16 db-hoz:

tetejére:

  • növényi tej
  • tökmag

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat, majd gyúrjuk át alaposan. Nyújtsuk 1,5-2 cm vékonyra, pogácsa szaggatóval szúrjuk ki a pogácsákat, majd pihentessük 15 percig. Kenjük le a tetejüket növényi tejjel, szórjuk meg tökmaggal.

Előmelegített 190°C-os sütőben szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin süssük 30-35 percig alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk kihűlni.

Jó étvágyat!


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind