Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Tökmagos pogácsa

Tökmagos pogácsa

Good After Food Orsi gluténmentes, vegán tökmagos pogácsái gyorsan és könnyen elkészíthetőek. Az ünnepi asztalon jól mutat a karácsonyi dekoráció mellett, de váratlan vendégek számára is tökéletes.

Hozzávalók 16 db-hoz:

tetejére:

  • növényi tej
  • tökmag

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat, majd gyúrjuk át alaposan. Nyújtsuk 1,5-2 cm vékonyra, pogácsa szaggatóval szúrjuk ki a pogácsákat, majd pihentessük 15 percig. Kenjük le a tetejüket növényi tejjel, szórjuk meg tökmaggal.

Előmelegített 190°C-os sütőben szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin süssük 30-35 percig alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk kihűlni.

Jó étvágyat!

2 megjegyzések

Kedves Judit!
Mivel a tökmagliszt kis mennyiségben szerepel a receptben, ezért azt tanácsoljuk, hogy hagyja ki a tökmaglisztet, a kimaradó mennyiséget pedig a lisztkeverékkel pótolhatja, hogy a formázható állaga megmaradjon. A tökmagokat pedig ugyanúgy bele lehet tenni a tésztába, illetve rászórni a tetejére, hogy tökmagos pogácsa legyen a végeredmény. Reméljük tudtunk segíteni.

Eden Premium csapat,

Sziasztok, nekunk nem jott be ez egyaltalan. Se az allaga se a tokmagliszt benne. Esetleg maskepp nem lehetne megoldani a tokmagliszt helyett mast vagy nem is tudom?

Koszi!

Judit,

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk