Tökmagos pogácsa

Good After Food Orsi gluténmentes, vegán tökmagos pogácsái gyorsan és könnyen elkészíthetőek. Az ünnepi asztalon jól mutat a karácsonyi dekoráció mellett, de váratlan vendégek számára is tökéletes.
Hozzávalók 16 db-hoz:
-
230 g Eden Premium Bake-Free szénhidrátcsökkentett lisztkeverék
-
30 g apróra tört tökmag
-
390 g langyos víz
tetejére:
- növényi tej
- tökmag
Elkészítés:
Keverjük össze a hozzávalókat, majd gyúrjuk át alaposan. Nyújtsuk 1,5-2 cm vékonyra, pogácsa szaggatóval szúrjuk ki a pogácsákat, majd pihentessük 15 percig. Kenjük le a tetejüket növényi tejjel, szórjuk meg tökmaggal.
Előmelegített 190°C-os sütőben szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin süssük 30-35 percig alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk kihűlni.
Sziasztok, nekunk nem jott be ez egyaltalan. Se az allaga se a tokmagliszt benne. Esetleg maskepp nem lehetne megoldani a tokmagliszt helyett mast vagy nem is tudom?
Koszi!
Megjegyzés írása