Tökmagos pogácsa

Tökmagos pogácsa

Good After Food Orsi gluténmentes, vegán tökmagos pogácsái gyorsan és könnyen elkészíthetőek. Az ünnepi asztalon jól mutat a karácsonyi dekoráció mellett, de váratlan vendégek számára is tökéletes.

Hozzávalók 16 db-hoz:

tetejére:

  • növényi tej
  • tökmag

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat, majd gyúrjuk át alaposan. Nyújtsuk 1,5-2 cm vékonyra, pogácsa szaggatóval szúrjuk ki a pogácsákat, majd pihentessük 15 percig. Kenjük le a tetejüket növényi tejjel, szórjuk meg tökmaggal.

Előmelegített 190°C-os sütőben szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin süssük 30-35 percig alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk kihűlni.

Jó étvágyat!


1 megjegyzés


  • Judit

    Sziasztok, nekunk nem jott be ez egyaltalan. Se az allaga se a tokmagliszt benne. Esetleg maskepp nem lehetne megoldani a tokmagliszt helyett mast vagy nem is tudom?

    Koszi!


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Muszaka
Muszaka
Raffaello torta
Raffaello torta