Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Szívlinzer

Szívlinzer

A linzer lisztkeverék alapreceptjét szerelmes hangulatba öltöztettem és mint már tudjátok elképesztően egyszerű elkészíteni ezeket a falatnyi finomságokat. Javaslom ünnepeljük a szerelemet minden nap valamilyen módon, a main akár ezekkel a csodás sütikkel.

HOZZÁVALÓK 21 DARABHOZ:

A töltelékhez:

  • 50 g cukormentes lekvár

A díszítéshez:

  • Eden Premium kókuszliszt

ELKÉSZÍTÉS:

Keverjük össze a tészta hozzávalóit és pihentessük 15 percig. Száraz felületen nyújtsuk ki 0,5 cm vastagra, majd szaggassuk ki (nekem 42 darab lett). Előmelegített 180 fokos sütőben, szilikonos sütőpapíros tepsin süssük készre 10-12 (NEM TÖBB!) perc alatt alsó-felső sütéssel (sütőfüggő). Töltsük meg lekvárral és szórjuk meg kókuszliszttel.

Szívlinzer

Szívlinzer

1 darab (1 pár) szívlinzer átlagos tápértéke:
42,7 g, 1,9  zsír, 5,5 g szénhidrát amelyből 0,2 g poliolok, 0,8 g rost, 0,9 g fehérje
A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.
Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk