Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Szívpizza

Szívpizza

Ha már pizza, akkor legyen különleges. A feltétet annyiféleképpen elkészítettem az elmúlt időkben, hogy felsorolni is képtelenség, ezért huncutkodtam kicsit a formákkal inkább, hátha kapós lesz az ötlet a szerelem bármelyik napján.

HOZZÁVALÓK 4 ADAGHOZ:

A tésztához:

A feltéthez:

  • 50 g sűrített paradicsom
  • cukkíni
  • 50 g olívabogyó
  • 8 drab olajban eltett aszalt paradicsom (70 g)
  • pár darab koktélparadicsom
  • friss rozmaring, pizza fűszerkeverék ízlés szerint

ELKÉSZÍTÉS:

A tésztához keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük 5 percig. Nyújtsuk vékonyra, formázzuk szív alakúra, kenjük meg paradicsomszósszal és sorakoztassuk rá a feltéteket. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin, előmelegített 190 fokos sütőben süssük készre 20 perc alatt alsó-felső sütéssel.

Szívpizza

Szívpizza

Az egész adag szívpizza átlagos tápértéke:
288 kcal, 10,3 g zsír, 29,6 g szénhidrát, 13,6 g rost, 12,1 g fehérje

 

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

 

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk