Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Vegán juhtúró

Vegán juhtúró

Hozzávalók:

  • 30 g Eden Premium hántolt köles
  • 30 ml kókuszkrém
  • 5 evőkanál savanyú káposzta lé
  • Himalája só

Elkészítés:

Alaposan mossuk át a kölest forró víz alatt. Tegyük a kókusztejszínt egy tálba és öntsük fel annyi vízzel, hogy a köles mennyiségének két és félszerese legyen. Tegyük egy lábasba az összes hozzávalót és fedő alatt lassú tűzön főzzük puhára 15-20 perc alatt. A káposztalé mennyiségét is lehet változtatni ízlés szerint.

Az egész adag átlagos tápértéke:
398 kcal, 8 g zsír, 22 g szénhidrát, 0,96 g rost, 3,6 g fehérje

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk