Vegán sajtkrémes hajdina tészta

Vegán sajtkrémes hajdina tészta

Ez az az étel, ami számomra oly csábító, hogy nehéz volt megállnom, hogy ne nyaljak bele csak egy icipicikét sem, de hős voltam és kibírtam (a pürésített krumpli miatt nem ehetem, de erről már írtam korábban, ha érdekelne: itt). Viszont a fogyasztóközönségem nagyon hálás volt érte, hogy elkészítettem. Ez a krém helyettesíti a növényi étrendben a sajtkémet, csodálatosan bársonyos textúrájával. A sörélesztőpehely pedig az ízvilágról gondoskodik. 

HOZZÁVALÓK 4 ADAGHOZ: 

ELKÉSZÍTÉS:

Főzzük meg a tésztát lobogó vízben 4-5 perc alatt, majd öblítsük át hideg vízzel. Pucoljuk meg a zöldségeket, daraboljuk fel, majd főzzük puhára sós, borsos vízben. Turmixoljuk össze a kesudióval, a sörélesztő pehellyel és annyi vízzel, hogy megfelelő állaga legyen

Vegán sajtkrémes hajdina tészta

Vegán sajtkrémes hajdina tészta

Jó étvágyat kívánok!


Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.


Ezek is érdekelhetnek Megnézem mind

Kürtőskalács
Kürtőskalács
Mangócurry-s szendvics
Mangócurry-s szendvics