Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Avokádós tészta paradicsommal

Avokádós tészta paradicsommal

Egyszerűen képtelen lennék egy ilyen csodás ételt, mint az avokádó hőkezelni, soha nem is teszem, hiszen annyira, de annyira kár lenne érte. Éppen ezért nyers szószt készítettem belőle a kedvenc kókuszjoghurtommal. Persze azért is, mert nem volt kedvem nagyon főzőcskézni, így ez egy erősen megúszós ebéd lett. Meg kell, hogy mondjam, valami mennyei volt. Ráadásul a tészta csökkentett szénhidráttartalmú. Hát nem fantasztikus?

 

HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ:

 

ELKÉSZÍTÉS:

Egészen egyszerűen a tészta és a paradicsom kivételével tegyünk minden hozzávalót egy késes aprítóba és dolgozzuk krémesre. A tésztát pedig főzzük meg a leírás szerint, majd keverjük össze a szósszal és a paradicsomokkal.

1 adag avokádós tészta paradicsommal átlagos tápértéke:
302 kcal, 14 g zsír, 30,7 g szénhidrát, 22 g rost, 5,7 g fehérje




A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

@edenpremium_hu Szénhidrátcsökkentett avokádós tészta paradicsommal 🥑 🍅 😛 #edenpremium #avocado #glutenfreepasta #avocadopasta ♬ eredeti hang - edenpremium_hu

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk