Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Olívás paradicsomos tészta

Olívás paradicsomos tészta

Igazán olaszos hangulatot varázsoltam a konyhába ezzel a mennyei tésztaétellel, hiszen a szerelmese vagyok a táj gasztronómiájának. Talán előző életemben oda születhettem, hiszen minden egyes fogását magaménak érzek. A mai menü egy igazán optimálisan összeállított változat lett, abszolút kielégítően laktató és nem utolsó sorban meglehetősen ízletes is.

 

HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ: 

 

ELKÉSZÍTÉS:

Pirítsuk meg olívaolajon alacsony fokozaton a fokhagymát, majd keverjük hozzá a paradicsomot, olívabogyót és a vörösbabot is. Jól melegítsük össze. Fűszerezzük ízlés szerint. A tésztát főzzük meg a leírás szerint és keverjük össze a forró zöldségekkel. Tálaljuk friss petrezselyem levéllel.

1 adag olívás paradicsomos tészta átlagos tápértéke:
478 kcal, 17,6 g zsír, 45,8 g szénhidrát, 31 g rost, 15,7 g fehérje




A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk